Anvelope de vara de la Anvelopex

Salut! Dupa cum bine stiti iarna este pe sfarsite si multa lume deja se gandeste la vara, la soare, la mare si zile fara stres, in care se trezesc la orice ore vor ei(valabil doar pentru studenti/elevi) si nu au nici o grija. Momentam suntem la jumatatea lui februarie si dupa cum vedeti iarna e pe sfarsite sa spun asa…daca se poate numi iarna in conditiile in care zapada nu a prea fost,decat recent cand a nins vreo 4-5 zile si a ramas asa zapada, se topeste incet,dar macar se topeste:))Nu cred ca va mai ninge,asa ca  multi dintre soferi ar trebui sa se gandeasca la schimbarea anvelopelor de iarna, in anvelope de vara.

anvelope,vara

Sursa foto: Anvelopex

Anvelopele ieftine la noi in tara sunt un subiect care starneste destule controverse,in tara noastra fiind aduse anual foarte multe anvelope ieftine si tot aici se afla si cel mai mare parc de autoturisme ce ruleaza cu anvelope ieftine.La noi in tara acest fenomen este prezent mai mult decat in toate celelalte tari din Uniunea Europeana. Chiar daca pentru majoritatea oamenilor factorul decisiv care decide daca cumpara sau nu niste anvelope este pretul acestora, cunoscatorii ne atrag atentia sa fim mai precauti atunci cand alegem ce anvelope dorim pentru masina noastra. Trebuie sa avem in vedere 3 lucruri care sunt foarte importante in alegerea anvelopelor, care trebuie sa se afle pe fiecare eticheta pusa pe anvelope, primul fiind consumul de carburant, al doilea fiind zgomotul la rularea acestora si al treilea lucru si foarte important distanta de franare pe carosabilul ud. Un alt fapt de luat in seama ar fi cumpararea de anvelope carora le-a fost pus un nou strat de cauciuc, fenomen cunoscut sub numele de resapare. Acest fenomen creste considerabil costurile pentru consumul de carburant.

Multa lume nu mai baga in seama celelalte detalii in afara de pret, daca pretul este scazut atunci acele anvelope sunt cele mai bune pentru el,dar nu ei nu iau in considerare  faptul ca se expun unui risc mai mare. Cel mai bine incercati sa mergeti pe jos cat puteti sa nu mai consumati benzina si incercati sa strangeti banii pentru ca la final sa va achizitionati niste anvelope All Season, mai scumpe dar bune si acestea prezinta un avantaj faorte mare, acela ca pot fi folosite pe tot parcursul anului, si pe timp de iarna si pe timp de vara!Aceste anvelope se incadreaza in normele de obiectivitate a echiparii autoturismelor cu anvelope inscriptionate cu marcajul M + S! Un articol din care puteti afla cate ceva despre piata anvelopelor din Romania gasiti aici, eu va recomand sa cititi articolul deoarece gasiti informatii utile.

Lasă un comentariu