Ai auzit de ThunderCats?

Salut! Astazi vorbim despre un subiect mai interesant care ne aduce aminte copilarie si de copiii mici ai familiei noastre. Cand a fost ultima data cand te-ai uitat cu copilul tau la desene animate? Eu ma uit aproape zilnic impreuna cu nepotica mea si vreau sa spun ca imi aduce aminte de copilarie cand descopeream chestii noi din desenele animate, incercam sa fac si eu unele chestii si dupa aceea mergeam la parinti sa le arat ce stiu eu sa fac.

Astazi va propun un nou desen animat, un desen despre prietenie, lucrul in echipa, acestea fiind ilustrate prin personaje grozave, arme, vehicule si locuri interesante in care aceste personaje exploreaza.

Tu ai auzit de ThunderCats? Si tu si copilul tau puteti face cunostinta cu felinele fulger! Chiar astazi am aflat ca incepand din 18 mai serialul Thundercats Ragetul se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network.

, rsz_1cn_thundercats_ragetul_1-e1589544763475

Dar pana pe data de 18 mai, Cartoon Network ne provoaca la un joc mai special in care, alaturi de copilul nostru exploram universul ThunderCats Ragetul. Acest joc ajuta la dezvoltarea creativitatii prin activitati precum crearea anumitor obiecte cum ar fi o sabie sau un vehicul special ThunderCats, completarea de rebusuri, sa ne imaginam finalul unei povesti, rezolvarea unui puzzle de tip cuvinte incrucisate sau chiar sa ne imaginam ce aptitudini trebuie sa aiba un lider bun.

Ce spuneti? Eu unul am fost foarte intrigat de acest joc si m-am decis sa il joc impreuna cu nepotica mea de doar 6 ani, care pe zi ce trece devine din ce in ce mai isteata. Daca vreti sa interactionati mai mult cu cei mici, acest joc este metoda perfecta pentru a realiza acest lucru.

Jocul conține 20 de cărți:

  • 3 cărți speciale – explică regulile jocului, te vor ajuta să stabilești un calendar al provocărilor și descriu personajele principale
  • 7 cărți cu provocări – fiecare provocare este pregătită de către una dintre Felinele Fulger, iar cartea include și imaginea acestuia, pentru a fi ușor de recunoscut cine este cel căruia îi răspunzi la provocare astăzi
  • 10 cărți ajutătoare – oferă suport în ducerea la bun sfârșit a provocărilor – pot fi și printate, decupate, se poate scrie pe ele

Impreuna cu nepotica mea, Anastasia, am acceptat 2 provocari. Prima dintre este Provocarea Tygra, deoarece m-am gandit ca un rebus cu intrebari interactive ar prinde bine.  Anastasia s-a descurcat de minune cu aceasta provocare si am dus-o la bun sfarsit impreuna. Mai jos aveti provocarea Tygra: 01_Provocare_Tygra

Urmatoarea provocarea acceptata a fost ceva mai diferita, o provocare in Anastasia, ajutata de mine, a reusit sa construiasca sabia Destinului. Este vorba despre provocarea Cheetara si aceasta a fost dusa la bun sfarsit utilizand urmatoarele materiale: o bucata de hartie, creioane, foi, si bineinteles inteligenta si viteza Cheetarei. Mai jos aveti si aceasta provocare daca doriti sa creati aceasta sabie:

01_Provocare_Cheetara02_Carte_ajutatoare_CHEETARA03_Carte_ajutatoare_CHEETARA

Ce parere aveti despre acest joc? Eu unul abia astept sa termin si alte provocari alaturi de Anastasia si sa ne uitam impreuna la noul desen animat difuzat de Cartoon Network.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s