Legat de „campania” Marlboro

Cum spuneam, era vorba de o teapa a unui magar care a facut multi bani datorita oamenilor dezinformati. Din fericire pentru unii, acei bani nu au fost luati din buzunarul lor, ci din buzunarul unui detinator al unui site de reclame din strainatate. La cateva ore dupa ce am scris acel articol, site-ul a fost inchis. Acum am intrat pe el si nici nu mai e valabil domeniul. Deci, ce concluzie tragem de aici?

Aveti mai multa grija la toate siteurile dubioase pe care intrati. De data asta nu ati avut nimic de pierdut, dar cine site ce poate face un individ cu datele voastre? Nici eu nu stiu prea multe, dar chiar va poate face rau. Sunt unii oameni care traiesc doar din furat, fie el virtual sau in realitate. Lumea e rea! Si eu am crezut la inceput ca e reala aceasta campanie, dar imediat ce am intrat pe site mi-am dat seama ca e o scamatorie de 2 bani, facuta de un tip care s-a gandit ceva timp la chestia asta si din cate vad multa lume a pus botul.

Pe viitor daca se mai intampla chestii de genul acesta voi posta imediat un articol si de pe telefon daca este nevoie ca sa previn alte lucruri neplacute. Problema este ca nu multa lume imi citesc blogul, decat atunci cand scriu un articol cum a fost acesta care, spre uimirea mea, chiar a adus multa lume pe blog. Eu incerc sa va ofer cele mai bune sfaturi de fiecare data cand am ocazia pentru ca am vazut multe lucruri la viata mea chiar daca varsta ma tradeaza. O seara placuta va doresc!

Iti multumesc pentru interesul acordat fata de blogul meu, apreciez.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s