Tutorial stergere cont Facebook definitiv

facebook-down-NDJ

Anti facebook!

Cum spuneam intr-un articol anterior, exista mai multe motive pentru care se merita sa scapi de contul tau de facebook. Daca v-ati decis deja sa faceti asta, atunci in urmatoarele randuri o sa vedeti cum puteti sa va stergeti contul. Dar din cate am inteles, contul nu se poate sterge. Adica dai „stergere”, trebuie sa astepti 14 zile in care te gandesti daca vrei sa mai intri pe cont si apoi daca intri dupa 14 zile pe cont, acesta nu va mai exista insa veti avea optiunea de a va crea un nou cont cu aceeasi adresa de e-mail. Ciudat nu? De ce sa nu ne putem sterge contul daca suntem ferm convinsi ca asta vrem? Mai exista o optiune care se presupune dezactivarea contului, ceea ce inseamna ca dupa un timp daca veti intra pe cont si il veti reactiva totul va fi ca atunci cand l-ati dezactivat. Inca o data, eu va sfatuiesc sa va stergeti contul de facebook. Toate datele tale pot fi folosite de cei de la Facebook, deoarece ei considera ca au drept de folosinta a ceea ce este pus pe site. 

Anti facebook!Daca doriti sa va stergeti contul de facebook trebuie sa fiti intai logat pe acesta. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe linkul urmator:

https://www.facebook.com/help/delete_account

Dupa ce ati intrat pe acest link aveti acolo sa va scrieti parola si sa scrieti un cod de verificare. Dupa asta veti primi acel mesaj ca in 14 zile va puteti razgandi. Parerea mea este ca merita incercat sa va lipsiti de contul de facebook si sa vedeti cum este, daca aveti mai mult timp pentru ceea ce vreti cu adevarat:). La revedere!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s