Despre homeopatie

Salut! Desi nu am cunostiinte multe in domeniul medicinei, voi incerca putin sa spun cateva chestii despre homeopatie si alte lucruri legate de sanatate. Ce obisnuim sa facem atunci cand cineva apropiat se imbolnaveste si stim ca nu e ceva foarte grav? In prima faza nu facem nimic, insa noi ar trebui sa mergem cat de repede putem cu cel ce este bolnav la medicul de familie, dar daca nu facem asta, stam si ne gandim la ce sa ii dam bolnavului ca sa ii treaca cat mai repede. Este un obicei prostesc de-al nostru, pentru ca obisnuim sa luam pastile fara sa stim prea multe despre acestea. Daca am auzit de la cineva ca pe el l-a durut capul si a luat nu stiu ce pastila, gata asta e solutia si la noi. Daca l-a durut un picior, luam si noi pastila de aia, ca doar stim noi ce problema avem cu adevarat si luam pastile asa de capul nostru.

Dupa parerea mea, pastilele ar trebui evitate cat de mult posibil. Am citit despre asta si ne-a spus chiar si doamna profesoara de biologie despre acest lucru, ca nu este bine sa luam pastile deoarece ne distrugem imunitatea. Parintii isi indoapa copiii cu pastile sa nu ii mai vada suferind, insa asta ii afecteaza pe acei copii indirect, distrugandu-le anumite celule, care nu se mai pot regenera si astfel noi devenim din ce in ce mai slabi din punct de vedere  al sanatatii. De cand am auzit chestiile astea, incerc sa ma fac bine pe cale naturala. Daca nu avem grija de noi, atunci cine sa aiba?

Am citit recent despre homeopatie. Ce este homeopatia? Homeopatia este o ramura a medicinei care trateaza cauzele profunde ale bolilor stimuland capacitatile naturale de autovindecare ale organismului. Remediile pot fi de origine vegetala, animala sau minerala si acestea sunt obtinute prin procedee specifice, ele neputand avea efecte toxice asupra organismului daca sunt administrate corect. Ceea ce este diferit aici este insa faptul ca pentru fiecare bolnav in parte este nevoie de un tratament individual, spre deosebire de medicina alopata. Individului i se solicita o descriere cat mai detaliata a sa, inclusiv lucruri precum problemele de sanatate, preferinte alimentare, confort termic, ce lucruri viseaza pacientul si mai multe lucruri legate de personalitatea sa. Homeopatia este eficienta pentru multe afectiuni.

Daca sunteti din Bucuresti, eu va recomand doctor homeopat bucuresti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s