Cum sa ajungi un invingator?

Ce inseamna a fi invingator? Pentru mine a fi invingator inseamna a avea in primul rand o incredere mare in sine, a sti sa improvizezi ceva nou in orice moment, sa stii sa te descurci in orice situatie, sa oferi incredere celor din jur si nu in ultimul rand sa obtii rezultate care sa iti ofere acest rang de invingator. Daca incepi sa te formezi ca invingator, sa iti faci o asemenea mentalitate desi tu nu prea castigi, nu prea iesi in fata, vei ajunge la un moment dat la acest rang. De ce? Pentru ca tot ce faci este sa evoluezi si toate evolutiile duc undeva:) Succesul atrage dupa sine succes si tot asa. Daca te dezvolti, vei avea noi obiceiuri si vei incepe sa te comporti diferit de cum o faceai inainte. Vei fi mai sigur, vei iesi in fata desi stii ca nu esti sigur de ceea ce faci:)

A fi invingator, nu inseamna mereu a castiga totul si sa fii pe primul loc. Daca tu te consideri un invingator, atunci esti unul. Daca ai increde in tine, atunci esti un invingator. Cea mai grea lupta pe care o duce, este cea cu noi insine. Daca incepem sa ne automotivam ne vom dezvolta mai mult si mai mult pana cand vom ajunge de neoprit. Vom trece peste toate obstacolele, iar obstacolele nu vor inceta sa apara. Conteaza de cate ori te ridici nu de care ori cazi! Daca ti-ai revenit dupa o cadere psihica, este o batalie castigata impotriva ta.

Nu te teme sa pierzi! Cu totii pierdem, chiar si cei mai mari oameni de succes au pierdut la viata lor. In final a contat cat de repede s-au ridicat. Daca nu esti acceptat intr-o societate, nu renunta. Mergi pe principiul: daca voi nu ma vreti, eu va vreau:). Walt Disney, fondatorul Disney Channel a fost dat afara de la ziar pe motiv ca nu le avea cu desenul, insa in final a ajuns sa aiba propriul care devenise cel mai mare canal de televiziune cu desene pentru copii. Michael Jordan fusese dat afara de la echipa de baschet a unui liceu, insa in final a ajuns sa fie cel mai mare jucator de basket din lume:) Nu renunta niciodata, numai tu stii de ce esti in stare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s