Copii si jocurile cu tiruri

Cu totii am fost copii si stim cum ne bucuram atunci cand ne jucam un joc pe calculator cu masini, curse, impuscaturi chiar… misiuni multe, cu tiruri mai ales. Sincer mie mi-au placut intotdeaunu jocurile cu tiruri, acelea in care esti pus la volan si trebuie sa mergi sa duci marfa intr-un anumit loc, trebuie multa rabadare si seriozitate. Ce beneficii aduc aceste jocuri copiilor? Uitati o lista cu cateva dintre beneficiile acestor jocuri:

1. Ii invata pe copii in ce consta o misiune si ce trebuie sa faci atunci cand ai o misiune, sa respecti timpul, sa mergi in conditii normale, sa duca misiunea la bun sfarsit si sa primeasca recompensa daca este cazul. Acest lucru se reflecta in viata copiilor astfel ei invatand sa isi indeplineasca „misiunile” de zi cu zi ca de exemplu sa isi faca patul, sa faca curat in camera, sa-si faca temele, sa invete, sa se spele pe dinti de 3 ori pe zi…

2. Dezvoltarea creativitatii intr-un mod placut copiilor. Invata sa rezolve probleme jocului intr-un timp util si se obisnuiesc cu ideea de problema, dezvoltandu-si viziunea, dar mai ales creativitatea.

3. Copiii isi dezvolta anumite reflexe, acelea de soferi. Atunci cand esti la volan si deodata o masina o ia razna in fata ta sa stii ce sa faci si sa iti ocrotesti viata, sa faci miscari bruste dar care iti sunt vitale.

4. Rezolvand misiuni ei devin ascultatori, cum spuneam sa stie ca aceste misiuni sunt obligatorii si trebuie duse la capat, iar rezolvarea misiunilor aduce cu ea rabdarea si seriozitatea care le obtin printr-un mod placut si distractiv.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s