Un nou viral, flappy bird

Probabil multi stiti de la prieteni, de la rude, de la oricine are telefon si mai ales daca are android nu are cum sa nu fi auzit de acest joc, devenit mai nou viral deoarece da o depedenta de care nu iti dai seama pe moment. Acest joc este un joc pixelat, foarte simplu si se joaca doar tinand o pasare in zbor trecand printre niste obstacole, doua tuburi cu un spatiu intre ele… Dupa mine este o panarama de joc, nu stiu ce poti vedea intr-un astfel de joc, dar nu stiu insa ce a vazut acel baiat de 17 ani care si-a injunghiat fratiorul mai mic doar pentru ca i-a intrecut scorul la flappy bird, jocul tampit.

270231-Flappy-Bird-Teaser

Flappy Bird sters de pe Android Market

Cum poti ajunge atat de disperat pe moment…multi dintre oamenii din jurul meu se oftica la jocuri si se comporta foarte ciudat atunci cand sunt in timpul unui joc, mai ales atunci cand joaca in retea. Dupa mine, iti poti da seama de felul de a fi a unui om, vazandu-l si analizandu-l in timp ce se joaca un joc online cu un strain, dar mai ales cu un prieten, atunci cand concurenta este mai mare. M-am plictisit deja sa vad pe fiecare ecran de telefon acest joc infect, de cand cu acest caz chiar ca mi-a devenit antipatic acest joc.

Am inteles ca cel ce a creat acest joc, creatorul lui, a inceput sa isi urasca jocul si a incercat sa stearga jocul de pe Android Market si chiar a reusit acest lucru. Creatorul a inceput sa isi urasca creatia si sa doreasca sa o distruga, va dati seama. Daca s-a ajuns la crime din cauza unui joc ca acesta, e foarte grav. Insa daca creatorul jocului a sters defnitiv jocul, un „destept” sa gandit sa creeze o copie si sa o urce din nou pe android market, de data aceasta sub denumirea de Clumsy Bird. Jocul original a fost lansat anul trecut, insa abia luna trecuta a ajuns la stadiul de viral. Pana acum 1 luna nu stiam de el si acum mor oameni din cauza lui. Foarte ciudat! Nu stii la ce sa te astepti de la oameni, daca sunt in stare sa faca asemenea lucruri din pricina unui joc. Sfat: feriti-va de astfel de jocuri, mai bine jucati Sudoku, va dezvoltati gandirea!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s