Noutati despre data de lansare Child of Light

De curand au aparut noutati despre data de lansare a jocului Child of Light. Acesta este un joc dezvoltat pentru generatia actuala si pentru cea  viitoare de console + Windows PC. Este realizat cu engine-ul UbiArt Framework si este o productie a unui studio UbiSoft, respectiv in cadrul unei echipe din studioul UbiSoft Montreal.

Jocul poate fi descris ca o imbinatie a mai multor povesti clasice, avand scopul de a captiva pe jucatorii acesteia printr-o aventura mistica, fabuloasa si o lume foarte frumos pictata. Acest joc este asteptat de mii de fani iubitori ai UbiArt Framework. Din declaratiile date de oficialii UbiSoft aflam ca jucatorii vor avea ocazia sa participe la niste lupte pe ture, dar si sa descopere misterele unui regat si vor mai putea sa experimenteze elementele de role-playing pregatite foarte bine de catre producatorii jocului.

url

Child of Light, lansare 30 aprilie 2014

Personajul principal, cu care vom juca acest joc este o fata care a fost rapita de acasa si este prinsa intr-o poveste uimitoare in drum inapoi spre casa, familia sa, iar aceasta in timp va salva soarele, luna si stelele din ghearele raului, reprezentat de Regina Noptii. Cum suntem intr-o lume plina de mister, vom infrunta dragoni si alte creaturi magice, impreuna cu licuriciul Igniculus si prietenii lui.

In sfarsit, data de lansare a acestui joc este oficial pe 30 aprilie 2014.  Mai jos aveti trailerul acestui joc, sa va faceti o idee asupra lui:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s