SmartAdLive, aplicatia cu care castigi bani

Vreau sa va prezint una dintre cele mai noi metode de a castiga bani cu propriul telefon mobil android, stiu ca suna putin ciudat, dar e adevarat. Deoarece telefoanele mobile cu sistemul de operare android sunt din ce in ce mai cautate, deoarece ofera foarte multe servicii, aplicatii si se misca extrem de bine. In Romania a aparut recent un nou site, dedicat detinatorilor de terminale mobile cu sistemul de operare android. Castigati bani din anumite reclame de pe telefonul vostru, informatii gasiti pe www.smartadlive.ro, acolo gasiti tot ceea ce va intereseaza.

M-am gandit sa va prezint un videoclip cu prezentarea aplicatiei SmartAdLive, sper sa intelegi mai bine ce inseamna aceasta aplicatie, cum functioneaza si cum puteti castiga bani de pe urma acestei aplicatii.

SmartAdLive este unul dintre cele mai noi sisteme de publicitate in mediul digital, acesta este format din doua componente principale si anume:

Aplicatia SAL este aplicatia in sine, cu care puteti castiga bani. Aplicatia este disponibila doar pentru telefoanele smart cu sistemul de operare android, aceasta aplicatie va va afisa anumite reclame (atat text dar si imagini) pe intre display-ul telefonului, atunci cand primiti un apel sau un mesaj de tip SMS.

Sistemul binar SAL, este a doua componenta a sistemului SmartAdLive, prin aceasta componenta puteti castiga mai mult, este un sistem piramidal prin care un utilizator recomanda aplicatia prietenilor, iar acestia isi fac cont si castiga prin aplicatia SmartAdLive, cu cat ai mai multe persoane invitate si castiga bani, cu atat castigi mai mult.

Daca vrei sa castigi bani, inregistreaza-te si tu! Ai link-ul de inregistrare aici.

Eu deja sunt utilizator SmartAdLive, m-am convins cum sta toata treaba si pot sa spun ca este un domeniu in publicitate foarte frumos. Sunt reclame foarte interesante si niciodata nu deranjeaza, personal imi place, de aceea va recomand aceasta aplicatie frumoasa. Puteti castiga banuti frumos, totul depinde de implicarea fiecarui utilizator a aplicatiai. Pentru a castiga mai multi bani recomand sa va invitati prietenii si persoanele din familie, care au un telefon smart cu sistemul de operare android, asa castigati mai mult.

Aplicatia se poate descarca gratuit din Google Play, daca doriti sa incercati aplicatia si sa vedeti ca se castiga bani, aveti aici link-ul de descarcare. La pagina de descarcare a aplicatiei aveti multe informatii despre aplicatie, dar si pareri a unor persoane care au incercat aplicatia. Mai am gasit si informatii despre publicitate, daca va intereseaza reclama prin aceasta metoda va recomand sa verificati pagina de aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s