Ceva nou, eu la liceu!

Salut! N-am mai scris de foarte mult timp pe blog din diferite motive, cel mai mare fiind lenea pe moment dupa care am uitat complet de blog.Mi se intampla des sa uit anumite lucruri.Intre timp am trecut la liceu, am cunoscut foarte multe persoane noi,am trecut de la mers pe jos la mijloc de transport fiindca liceul e departe de casa nu cum era inainte scoala dupa bloc… asta e.Nu cred ca mai sunt multe persoane care citesc acest blog si nici nu cred ca ar avea motive,observasem niste persoane care mai intrau si verificau si cand am scris cv nou repede au comentat ceva sa ii observ.Acum cred ca acele persoane nu mai urmaresc blogul,cum ziceam, deoarece nu au niciun motiv pentru ca nu mai scriu decat foarte rar.E foarte misto la liceu,cunosti oameni noi,iti faci prieteni foarte multi, ajungi sa ai chiar si un nou cel mai bun prieten asa cum ne place noua sa il numim pe cel care ni se aseamana cel mai mult… stiti vorba aceea cine se aseamana se aduna! Asa a fost si in cazul meu. La inceput eram speriat de bombe,din ce citisem in vacanta de vara despre cum e la liceu prima oara si chestii de genul nu prea s-a intamplat nimic din ce scria acolo,e pur si simplu o zi in care ai emotii foarte mari.Pornesti cu niste principii legate de faptul cum este la liceu, cum sa te comporti si chestii de genul…iti vei schimba radical parerea dupa 2-3 luni de scoala.  Cand am intrat la liceu eram speriat deoarece stiam ca fiecare materie  va fi altfel… si asa a fost! inainte nu imi placea matematica deloc, ei nici chiar deloc, doar ce stiam sa rezolv si ce mai intelegeam,profesoara cu care facusem matematica m-a facut sa urasc obiectul si sa imi vina „greata” cand va un exercitiu de matematica! Insa  la liceu domnul profesor de matematica m-a facut sa imi schimb parerea si sa iubesc acest obiect, lucrez la matematica mai mult decat  o faceam inainte, m-am desprins foarte mult de web si de calculator in general… inainte aveam timp pentru toti si toate insa acum, acum e foarte greu cu timpul! Dorm 5-7 ore pe noapte, nu mai mult.Acum imi numar si orele de somn, inainte aveam prea multe:)) Ma trezesc aproape automat la ora 6 sau chiar si 5 jumatate.

Cu toate acestea e frumos la liceu; persoanele care la inceput mi se pareau „rele” adica aveam in gand sa le fac rau sa zic asa deoarece comentau aiurea, acum mi se pare interesante! m-au facut sa ma schimb in bine anumite comentarii la adresa mea si asta imi place!Inainte nu imi dadeam seama de anumite greseli acum m-am corectat putin cate putin.Liceul te modeleaza si asta am simtit-o pe pielea mea.

La voi cum a fost trecerea de la scoala la liceu?

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Ceva nou, eu la liceu!&8221;

  1. Prima zi de liceu e cea mai frumoasa, cand nu cunosti pe nimeni dar asta nu inseamna ca dupa ce trec zilele ai sa cunosti anumite persoane asa cum trebuie. Mai Cosmine, dar parca iti placea matematica foarte mult, nu? Bine ai revenit, ne mai citim.

  2. Imi placea,dar profesora cu care faceam matematica m-a facut sa nu imi mai placa deloc, mergeam la orele de matematica doar sa fac prezenta, ca in rest de invatat invatam acasa… cum fac acum de altfel deoarece sunt venite niste specimene de prin diferite parti ale orasului care nu au auzit de bunele maniere si nu stiu cand sa vorbeasca si cand sa nu…pacat ca nu le pot da o lectie de respect deoarece risc exmatricularea,insa sper sa se simta singuri, daca nu va veni un moment in care va trebui sa ma descarc si sa ii fac sa se simta si sa se simta urat.In rest totul este ok.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s