Nu merge Vplay? Solutia mai jos

Am auzit foarte multe persoane de-a lungul timpului ca se uita la filme si la serialele preferate pe maretul site Vplay.M-am documentat si eu putin despre acest site si am vazut ca chiar este alegerea perfecta daca vrei sa te uiti la un film sau serial. De cateva zile am observat ca au aparut stiri la televizor si pe internet cum ca RDS a suspendat vPlayul si alte siteuri din cauza ca nu respecta drepturile de autor. Am foarte multi prieteni care vizitau zilnic site-ul si acum sunt foarte revoltati ca nu le merge nici un videoclip… Am descoperit un tutorial pe internet cum sa faci sa iti mearga VPLAY daca ai internet de la RDS 🙂 Tutorialul il aveti mai jos :

1)Primul lucru care vi-l spun este ca trebuie neaparat sa aveti mozilla, altfel nu va va merge tutorialul.

2) Al doilea lucru care trebuie sa il faceti este sa intrati pe google si sa dati un search cu urmatoarele cuvinte :  foxy proxy firefox si apasati pe urmatorul link :  

3) Apasati pe el si downloadati acel fisier dupa care intrati in Mozilla si dati pe  meniul Fisier si dupa dati pe Deschide un fisier (puteti face asta din butoane CTRL+O) si acum selectati acel fisier : foxy proxy firefox.

4) Daca l-ai instalat corect vei vedea ca apare o vulpe albastra langa bara cu linkul acela, uita-ti poza : 

5) Apasati pe acea vulpe si dupa dati pe : Adauga, aici dati pe tabul GENERAL si completati la DENUMIRE : cu un nume care vreti voi, de exemplu Cosmin , dupa dati inapoi pe tabul PROXY DETAILS  si acum intrati pe urmatorul link :

http://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-ro/

6) Alegeti un IP si il adaugati la SERVER SAU IP(H) iar in stanga puneti PORT-ul, portul il gasiti in stanga ipului !

7) Acum dati salveaza si dupa intrati in MOZILLA si dati click dreapta, dupa dati FoxyProxy Standard , dupa dati pe Utilizeaza Proxy „Cosmin” pentru toate adresele. 

Cam acesta a fost tot tutorialul, lasati reply daca va merge :). Daca nu va merge cu un ip, incercati cu altul si iarasi cu altul pana va merge 🙂 . Apropo ca sa vedeti daca are viteza buna IP-ul ales uitati-va pe aceeasi linie cu IP-ul in josul coloanei cu numele PROXY SPEED aveti niste desene, cu cat e verdele mai deschis cu atat e mai buna viteza, daca e rosie nici nu va ganditi sa alegeti acel IP…

SFAT : Feriti-va sa alegeti ip-uri cu PORT-ul 8080,8181 🙂 E doar un sfat, multe dintre aceste porturi nu au viteza buna …

Repet : Va rog lasati reply daca va mers !


© ZekBlog 2012

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s